Excite

New York nu op google te bezichtigen

New York City is nu op Google te bezichtigen. Je kunt de stad bekijken vanuit je eigen luie stoel. In samenwerking met Google lanceert de website nycgo.com een site waarbij je alles te weten kunt komen over New York.

Ontdek waar hotels en restaurants liggen. Ook kun je erachter komen waar de bezienswaardigheden zijn en wat je allemaal kunt doen in ‘The City That Never Sleeps’. De website nycgo.com maakt het gemakkelijker voor bezoekers om te ontdekken wat er allemaal in New York te doen is. Als je bijvoorbeeld een theatershow wilt zien, kun je precies opzoeken waar en wanneer deze te bekijken is. De dynamische website maakt gebruik van de Google Maps om je zo te helpen je bezoek te plannen. Je kunt zien hoe je moet rijden of lopen en de gegevens kunnen zelfs verstuurd worden naar je mobiel.

De chaos van New York zal dankzij de lancering van deze website een stuk minder worden. Voor zowel bezoekers als mensen die in de stad wonen kan het een handig programma zijn, omdat de stad constant verandert. Er zijn altijd nieuwe plekken die je kunt ontdekken en het is moeilijk om alles bij te houden. Met de hulp van nycgo.com ben je echter altijd op de hoogte en is het geen opgave meer om erachter te komen wat er mogelijk is in New York.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020