Excite

New York vernoemt straat naar U2

U2 is veruit de grootste rockband van het moment. Dat zijn ze al een tijdje, maar tijdens de promotie van hun nieuwe album No Line On The Horizon blijkt eens te meer hoe groot de Ieren wel niet zijn. Burgemeester Michael Bloomberg heeft besloten een straat in New York een week lang te vernoemen naar U2. De straat bevat een gedeelte van 53rd Street en bevindt zich tussen Broadway en 8th Avenue. Vanaf heden heet de straat U2 Way.

Een week lang bij David Letterman

De locatie is niet geheel willekeurig gekozen. U2 treedt een week lang op tijdens The Late Show van David Letterman. De studio waar het programma opgenomen wordt bevindt zich vlakbij U2 Way. Het komt ook niet vaak voor dat een band een week lang elke dag mag optreden bij Letterman. Ook hieruit blijkt weer hoe graag mensen de Ierse band willen hebben.

Platina binnen een dag

Het album No Line On The Horizon bereikte in Nederland al op de eerste dag platina status. Dat is behoorlijk snel. Het is het twaalfde album van de superrockband. Data van de komende wereldtour zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Veel Nederlandse fans hopen dat U2 in Nederland zal optreden in de Kuip in Rotterdam.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020