Excite

Nick en Simon lanceren nieuwe cd Luister

Nick en Simon hebben met hun nieuwste cd Luister meteen een gouden plaat binnengehaald. Pittig detail: de cd had deze status al bereikt één dag voor de CD Luister in de winkels lag. Luister is niet enkel als CD verkrijgbaar maar ook als digipak (CD en DVD). Het goede nieuws van de gouden plaat werd donderdag bekendgemaakt bij de presentatie. Ter promotie van het nieuwe album zullen handtekeningsessies georganiseerd worden in Nederland en België, waar het duo ook steeds meer succes heeft.

Vorige maand werd de single Vallende Sterren gelanceerd, die in haar tweede week al op nummer 1 stond in de Mega Top 100. Luister wordt door Nick en Simon bestempeld als het beste album van de drie tot nu verschenen full cd's. De titel is volgens de zangers geen bevel maar een wens en is geïnspireerd door een van de nummers: Luister (naar je hart). "Het is een mooie kreet", bevestigt Simon.

Nick en Simon hebben elkaar de CD overhandigd bij de presentatie, die op 12 februari in Volendam plaatsvond. "Ik ben zeer vereerd dat ik dit mag doen. Ik ben namelijk al jaren fan", grapte Simon toen hij het eerste exemplaar officieel aan Nick overhandigde. Nick deed gewoon mee en gaf Simon het tweede exemplaar: "Ik vind het fantastisch hoe jullie gegroeid zijn, en toch zo gewoon gebleven."

Ter promotie staan Nick & Simon deze week ook in bomvol, het digitale magazine van bom.nl, waar ze in een aantal videoclips vragen beantwoorden en een akoestische set ten gehore brengen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020