Excite

Nick en Simon scoren slecht

De laatste aflevering van het programma Nick Tegen Simon haalde het slechtste resultaat van de hele reeks. Slechts 807.000 kijkers schakelden gisteravond naar de spelshow op de TROS, gepresenteerd door het Volendamse duo. Dat is ongeveer een miljoen minder kijkers dan in de eerste drie afleveringen. Het leverde Nick en Simon slechts een vijftiende plaats op in best bekeken programma’s van zaterdag. Nooit eerder wist de TROS-spelshow van de Volendamse zangers zo weinig mensen te boeien.

Verloren van Ik Hou Van Holland

De trouwe kijkers van de vorige afleveringen van Nick en Simon schakelden nu liever naar het RTL-programma Ik Hou Van Holland dat 2,4 miljoen kijkers trok. Ook de comedyserie Iedereen Is Gek Op Jack scoorde goed met 1,7 miljoen kijkers. De vertaling van Everybody Loves Raymond doet het bijzonder goed op de Nederlandse televisie. Het NOS Journaal en Studio Sport scoorden zoals altijd goed op de avond.

Nick, Simon en Katja Schuurman

In de muzikale spelshow Nick Tegen Simon strijden de Volendamse zangers tegen elkaar. Ze worden bijgestaan door een bekende muzikale Nederlander. De presentatie is in handen van Katja Schuurman. De zangkwaliteiten en muziekkennis van de teams van Nick en Simon worden tijdens de uitzending doorlopend getest. Het publiek bepaald uiteindelijk de winnaar. Aan het einde van de uitzending gaat de bloedfanatieke Nick of Simon met de eer naar huis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020