Excite

Nick en Simon willen doorbreken in Verenigde Staten

Nick en Simon zijn in de Verenigde Staten. Dit werd al langer gezegd, maar is nu ook bevestigd door Simon Keizer tijdens de radio-uitzending van Evers Staat Op. Het duo is in Amerika voor een realityprogramma, waarin ze proberen om door te breken in het land. Voor het programma zijn ze slechts een week in Amerika en ze zijn hun tocht begonnen in muziekstad Memphis. Daarna gingen ze naar Nashville en New Orleans.

Tijdens het bezoek aan Amerika hebben Nick en Simon ook contact gehad met Ilse de Lange. Volgens zeggen heeft zij een grote rol gehad in het programma en heeft ze het duo in contact gebracht met haar Amerikaanse producer. Deze reageerde erg enthousiast.

Simon geeft wel aan dat het programma met een dikke knipoog moet worden gezien. Hij geeft ook aan dat het eigenlijk bedoeld is om te laten zien welke verschillende muziekstijlen er in Amerika zijn. Natuurlijk hoopt het duo ondertussen ook op een doorbraak.

Er is wekenlang mysterieus gedaan over de trip van Nick en Simon. Er werd steeds vaker gezegd dat ze probeerden door te breken. Nu is er dus eindelijk meer duidelijkheid gegeven. Nick en Simon komen beiden uit Volendam en hebben in Nederland al erg veel hits gescoord. Ze zaten tevens in het programma ‘the voice of Holland’ waar ze samen deelnemers hebben gecoacht. Dit jaar zullen ze tevens optreden voor Symphonica in Rosso.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021