Excite

Nick Schilder krijgt gezonde dochter

Nick Schilder, vooral bekend als Nick van Nick & Simon, is vader geworden. Zijn vriendin Kirsten beviel zondagavond van een meisje, Nikki. Toen Nick zondag zijn optreden bij Life4You af moest zeggen, werd bijna direct duidelijk dat Kirsten aan het bevallen was.

Maandag maakte Nick het nieuws ook via Twitter bekend. Hij liet weten dat het meisje heel gezond en knap was. In juni maakte de 27-jarige zanger bekend dat hij en zijn vriendin hun eerste kindje verwachtten. De zwangerschap van Kirsten liep bijna parallel met die van Liza Plat, de vriendin van Nick’s goede vriend Jan Smit.

Nick en Kirsten zijn al sinds 2005 samen en keken ontzettend uit naar de komst van hun eerste kindje. De bevalling verliep erg voorspoedig: ’s morgens kreeg Kirsten weeën, waarop het stel naar het ziekenhuis ging. Daar werd ’s avonds Nikki geboren.

Of Nick veel tijd zal hebben om van zijn nieuwe spruit te genieten, valt nog te bezien. De agenda van het populaire duo zit alweer behoorlijk vol. Zo geven ze volgende maand onder meer concerten in Groningen, Antwerpen en Didam. In februari wordt bovendien gestart met de 4xFier-tour. Bovendien staan er in oktober een aantal Symphonica in Rosso shows op het programma. Vooralsnog zijn er drie shows gepland, maar mogelijk worden dat er nog meer.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020