Excite

Nick Schilder moet rust nemen

Nick Schilder was afgelopen vrijdag de grote afwezige bij The Voice of Holland. In verband met ziekte moest het jurylid de liveshow van The Voice afzeggen. Nu blijkt dat Nick kampt met verschijnselen van oververmoeidheid. de 29-jarige zangeres zal daarom vanaf nu een stapje terug doen. Dat maakte zijn management maandagavond bekend.

Beperken

Nick gaat zich de aankomende tijd beperken tot de liveshows van The Voice of Holland en het verzorgen van optredens die al op het programma staan. Alle andere activiteiten, waaronder de begeleiding van de kandidaten van The Voice, zijn uit voorzorg voorlopig geschrapt.Het Volendamse duo Nick & Simon maakten onlangs bekend volgend jaar oktober een concert te geven in het Gelredome in Arnhem.

Griep

De afwezigheid van Nick werd vrijdag nog toegeschreven aan een vervelende griep die in studio 22 heerste. Zo liep Marco Borsato te snotteren, maar ook veel mensen van de crew hadden het virus te pakken. Nick had ook last van deze griep, zo vertelde zijn collega Marco Borsato in RTL Boulevard. Het hele gezin Schilder zou er flink aan toe zijn. Simon werd tijdelijk bijgestaan door adviseur van team Nick & Simon, Gordon Groothedde.

Gezondheid

Het zit Nick dit jaar niet mee als het om zijn gezondheid gaat. In april van dit jaar moesten Nick & Simon hun roadsoap De Zomer Voorbij afzeggen. Ook werden de opnames voor Big in Japan uitgesteld omdat Nick een fikse voorhoofdsholteontsteking had, waarmee hij niet mocht vliegen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020