Excite

Nick en Simon concerten in 2011

Nick en Simon concerten 2011

Ook in 2011 treden Nick en Simon overal op in het land. Ze hebben meerdere optredens en er is altijd wel iets bij je in de buurt. Op de website van Nick en Simon kun je precies zien waar en wanneer je naar een optreden van hen kan. Ook hier kun je alvast een overzicht vinden van een aantal optredens.

Concerten in juni 2011

Op 2 juni kun je naar Wijchen voor een optreden. Op 5 juni kun je naar een optreden in de plaats Volendam, de woonplaats van onze Nick en Simon. Ook kun je op 10 juni naar Albergen trekken om het duo in een feesttent te bewonderen. Op 15 juni kun je naar Groningen, naar de 'Helden van Groningen'. Interessant om eens bij aanwezig te zijn. En op 24 juni staat het duo in Nunspeet.

Symphonica in Rosso

Nick en Simon treden dit jaar op tijdens Symphonica in Rosso. Dit is een speciaal optreden. In het verleden hebben hier artiesten als Marco Borsato, Diana Ross, Paul de Leeuw en Sting opgetreden. Dit jaar in oktober zullen Nick en Simon dus de sterren van Symphonica in Roos zijn.

Kaartjes kopen

Je kunt tickets voor de concerten van Nick en Simon op verschillende manieren bestellen. Voor veel optredens kan het online, maar je kunt ook kaartjes kopen bij lokale verkooppunten. Deze staan bijna altijd wel vermeld bij het evenement of de locatie waar het optreden plaats vindt. Zorg dat je er op tijd bij bent met het kopen van een concertkaartje. Nick en Simon zijn erg populair!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020