Excite

Nick & Simon gaan niet voor Amerikaans succes

Wie had dat nou gedacht? De populaire Volendammers Nick en Simon vinden het succes in Nederland voorlopig wel genoeg. Ondanks dat ze recent een korte reis door de Verenigde Staten maakten, richten ze hun pijlen nog niet op de Amerikaanse markt.

Dat zeiden de heren tegen het AD. De reis die ze maakten leverden ze veel contacten op, maar toch ziet het duo nog geen brood in een poging om het te maken in het land van de eindeloze mogelijkheden. "Amerika is groot en het is tijdrovend om daar iets te ondernemen," aldus Simon.

Zo kost het promoten van een single in de Verenigde Staten heel wat meer tijd in Nederland. Volgens zanger Simon gaan daar minstens acht weken in zitten. "Dan moet je vliegtuig in en uit en duizenden radiostations af. Er zijn contacten en als we echt zouden willen, kunnen we iets proberen, maar het past niet in onze agenda."

De trip zelf was natuurlijk wel de moeite waard. En gelukkig mogen wij daar massaal van meegenieten, want hun hele reis is vastgelegd door de camera’s van de TROS. De eerste aflevering van het realityprogramma Nick & Simon: The American Dream wordt volgende week uitgezonden door De Grootste Familie van Nederland.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020