Excite

Nick & Simon veroveren België

Elke Nederlander weet wie Nick & Simon zijn. De twee zangers uit Volendam hebben zich in in de Lage Landen opgewerkt tot sterrendom. Vrienden van Jan Smit, met wie ze in menige reality soap acteren op de TROS, en niet onverdienstelijke zangers. Ze hebben al menigmaal hoog gestaan in de Nederlandse hitlijsten en een aantal onvergetelijke optredens gegeven. Tijd om over de grenzen te gaan. Met Nederlandstalige muziek kom je dan niet ver, maar in ieder geval in België. De Belgen zijn ook onder de indruk van het duo. Nick & Simon komen op de veertiende plek binnen.

In de Belgische Ultra Top 50 binnenkomen op de veertiende plek uit het niets, betekent dat de Vlamingen de Nederlandse Nick & Simon met open armen ontvangen. De kans is groot dat de single Door Jou door zal stoten naar de eerste plek. Een mooi begin in het buitenland voor de Volendammers. De single is afkomstig van het album Luister, wat ook in Nederland is uitgekomen. Alleen 'Door Jou' is nooit in Nederland een single geweest. Wat dat aan gaat is België ook een mooie testcase voor de populaire zangers.

Ook de optredens in België gaan goed. Er blijken al aardig wat fans te zijn van Nick & Simon. In Antwerpen werd onlangs nog een zaal helemaal uitverkocht. Dat smaakt uiteraard naar meer! Daarom heeft het management van Nick & Simon een tweede optreden geboekt in Vlaanderen. Het tweetal treed op 17 april op in Gent. Dat zal plaats vinden in de zaal het Capitole. Voor hardcore fans uit Nederland is er uiteraard ook plaats, als men op tijd een kaartje weet te bemachtigen.

Luister hier naar de single Door Jou van Nick & Simon

Afbeelding: AD.nlM

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019