Excite

Nicole Kidman geeft interview over adoptiekinderen

Nicole Kidman heeft een zeldzaam interview gegeven over onder meer haar adoptiekinderen met Tom Cruise. De kinderen besloten na de scheiding om bij Tom te gaan wonen. Een besluit dat Nicole liever anders had gezien; zij had liever gewild dat de kinderen bij haar waren gebleven.

Volgens de 43-jarige actrice hadden ze Isabella en Connor de keuze gegeven en kozen zij ervoor om bij Tom en zijn nieuwe vrouw Katie Holmes te gaan wonen. Omdat het hen keuze was, wilde ze er niet tegenin gaan. Toch doet deze beslissing haar nog regelmatig veel verdriet, bijvoorbeeld toen Katie Holmes in een interview vertelde dat de kinderen van Tom haar na vrij korte tijd al ‘Mom’ noemden.

Nicole vindt wel dat het helpt dat ze nu met haar nieuwe echtgenoot Keith Urban een dochtertje heeft. Het is voor haar heel bijzonder dat ze op latere leeftijd nog zelf een kind kreeg. Ondanks dat, en ondanks de afstand tussen Australië waar Kidman woont en de Verenigde Staten waar Isabella en Connor wonen, is ze wel erg trots op haar twee oudste kinderen. Ze hoeft dan ook echt niet herinnert te worden aan hoe geweldig haar kinderen zijn.

Om de feestdagen toch een beetje gezellig te maken, ook voor dochtertje Sunday Rose, vieren Keith en Nicole die dagen dit jaar met de familie. Ook besloten ze nog een kindervoorstelling bij te wonen: Charlie and Lola’s Best Bestest Play, in het Sydney Opera House.

Afbeelding: Flickr account Edwin Martinez1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020