Excite

Nicole Kidman wil dochter beschermen

Nicole Kidman wil haar gezin beschermen tegen opdringerige pers. Daarom hield de 43-jarige actrice haar meest recente gezinsuitbreiding bewust een tijdje geheim, aldus het Amerikaanse People magazine.

Op 17 januari maakte Kidman bekent dat haar gezin drie weken eerder was uitgebreid met een baby. Het kindje, een meisje, kwam met behulp van een draagmoeder ter wereld op 28 december. De actrice zegt dat het geheim houden van het kindje het moeilijkste is wat ze ooit heeft gedaan.

‘Ik wilde iedereen over mijn dochter Faith Margaret vertellen, want ik was zo blij’, aldus een gelukkige Kidman. Toch besloten de actrice en haar echtgenoot Keith Urban het nieuws niet direct met de rest van de wereld te delen, om te voorkomen dat de pers meteen bovenop het verhaal zou duiken. ‘We hebben besloten dat het iets is tussen mij en mijn man. We proberen haar een beetje te beschermen.’

De naam Faith, het Engelse woord voor vertrouwen, was volgens Kidman een logische keuze. ‘Dat was wat we nodig hadden gedurende de zwangerschap: vertrouwen.’ De tweede naam van het meisje, Margaret, is een verwijzing naar Kidman’s oma. Volgens People vertelde de actrice dat haar grootmoeder nog van een kindje beviel toen ze al 49 jaar oud was. ‘Dus ze is mijn inspiratiebron.’

Faith Margaret is het vierde kindje in het gezin van Kidman. Haar andere kinderen zijn dochters Sunday Rose van twee en Isabella van achttien, en zoon Connor van vijftien. De oudste kinderen Isabella en Connor werden geadopteerd toen Kidman nog getrouwd was met acteur Tom Cruise.

Afbeelding: Flickr, gebruiker burningkarma

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020