Excite

Nicole Scherzinger topless in GQ

Nicole Scherzinger heeft een plekje verworven in de Indiase versie van het mannenblad GQ. De voormalige Pussycat Doll laat zich van een redelijk onbekende kant zien: ze verschijnt namelijk topless in het blad. Wat haar vriend, Formule 1-coureur Lewis Hamilton, daarvan vindt, heeft het blad maar niet nagevraagd.

Nicole laat niet helemaal alles zien, want ze zorgt er wel voor dat haar lange zwarte haren strategisch over haar borsten geplaatst zijn. Scherzinger werd vooral bekend als één van de Pussycat Dolls, maar werkt op dit moment hard aan haar solocarrière. De zangeres heeft net een grote hit gescoord met ‘Don’t Hold Your Breath’. Ze probeerde eerder al de hitlijsten te bestormen met Come to me (2006), Baby love (2007), Scream (2008), Jai ho! (2009) en Heartbeat (2010), maar die pogingen waren weinig succesvol. Sommige platen kwamen in de tipparade terecht, maar geen enkel nummer wist het tot de top 10 te schoppen.

De groep de Pussycat Dolls werd in 1995 opgericht, maar heeft door de jaren heen in verschillende formaties bestaan. Bekende namen die deel uitmaakten van de groep zijn Carmen Electra, Nicole zelf en Christina Applegate. In 2010 ging de groep officieel uit elkaar, maar Nicole lijkt nog op zoek te zijn naar vervangers, zodat de groep mogelijk toch een doorstart kan maken.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020