Excite

Nicolette Kluijver megaverliefd op nieuwe vlam

BNN-presentatrice Nicolette Kluijver denkt goed na over de toekomst. In een interview met het blad Flair zei ze dat ze zich wil blijven ontwikkelen, zodat ze zich ook buiten het presentatievak kan redden.

"Ik kan niet voor eeuwig aan noodremmen blijven hangen," aldus de mooie presentatrice die eerder haar brood verdiende als model. Het rebelse is er bij Nicolette wel een beetje af. Ze geeft aan erg gelukkig te zijn met haar nieuwe liefde en voorzichtig al aan een gezinsleven te denken. Ze wil in ieder geval kinderen. "Ik ben bang om de boot te missen, dat ik ooit een gezinnetje wil, weet ik zeker."

Haar nieuwe vlam is de plastische chirurg Joost, die tien jaar ouder is dan Nicolette. Tot nu toe is het leeftijdsverschil nog geen probleem, maar dat kan zomaar veranderen. "Dat ik misschien pas over pakweg een jaar of zes toe ben aan kinderen en dat hij dan al halverwege de veertig is, daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik weet niet of dat het proces gaat versnellen, we hebben het na krap zes maanden nog niet bepaald over kinderen gehad."

Voorlopig is Nicolette echter heel tevreden met Joost. Ze is collega Floortje Dessing, die het tweetal koppelde, dan ook erg dankbaar. "Wat ik voor Joost voel, heb ik nog nooit meegemaakt. Voor het eerst ben ik megaverliefd."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018