Excite

Nicolette Kluijver speelt in CSI

Onze Nicolette Kluijver heeft het hoog geschopt in de Verenigde Staten. Zij heeft daar namelijk allerlei opdrachten uitgevoerd voor het programma Try Before You Die. Zo speelde ze onlangs in een bijrol in de Amerikaanse hitserie CSI: New York. Nooit eerder speelde een Nederlandse acteur of actrice in deze serie.

Nicolette Kluijver heeft voor het programma Try Before You Die ook al meegelopen met echte Amerikaanse Bounty Hunters. Het BNN-programma laat presentatoren namelijk dingen doen die ontzettend spannend, ontzettend eng, ontzettend vies, ontzettend grappig of ontzettend cool zijn. Dingen die je gedaan zou moeten hebben voordat je het leven verlaat. In het kader van dit programma was eerder Ruben Nicolai al te zien in de soap-serie As The World Turns.

Voordat de aflevering van CSI: New York met Nicolette Kluijver in Nederland te zien is, zijn we wel weer even verder. Maar hoe het haar verging achter de schermen kunnen we in januari al aanschouwen. Dan zendt BNN de aflevering uit waarin Nicolette Kluijver los gaat in de criminele wereld van New York.

Afbeelding: Flickr, phsomers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020