Excite

Nieuw album Beyoncé breekt alle records

Beyoncé heeft weer een record gebroken. Het onaangekondigde, nieuwe album van Beyoncé was vorige week het best verkopende album op iTunes ooit. In drie dagen tijd zijn er via de muziekwinkel van Apple ruim 800.000 exemplaren verkocht.

BEYONCE

Op het album staan 14 nieuwe nummers en 17 videoclips. Vlak voor het weekend werd het album, dat de naam BEYONCE draagt, op iTunes te koop aangeboden. In tegenstelling op de meeste andere cd’s zijn de nummers van het nieuwe album van Beyoncé niet afzonderlijk te koop. Inmiddels staat BEYONCE al in 104 landen op nummer één van de bestsellerslijsten. Niet gek, met Kerstmis in het vooruitzicht, want de muziek van Beyoncé is perfect als kerstcadeau.

Op zoek naar een kerstcadeau?

Ben je nog op zoek naar een goed kerstcadeau voor onder de boom? Ook een andere popdiva heeft haar nieuwe album uitgebracht: Britney Spears. Bekijk hier de nieuwe single van Britney Spears.

Liefhebbers van een vernieuwde Jacques Brel kun je blij maken met het album van Belgische rapper Stromae. Beluister hier zijn nieuwe single Tous Les Mêmes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021