Excite

Nieuw dieptepunt: Lindsay Lohan snijdt zichzelf

Lindsay Lohan werd onlangs gefotografeerd terwijl zij aan het zwemmen was. Op deze foto’s kun je duidelijk zien dat haar armen en polsen vol met littekens zitten die je ook ziet bij mensen die zichzelf snijden. Heeft de –nu – blonde actrice een nieuw dieptepunt in haar leven bereikt?

Het gaat al langere tijd niet zo goed met Lindsay. Ze werd als kindsterretje beroemd, maar toen ze eenmaal wat ouder werd, kon ze hier niet goed meer mee omgaan. Ze kreeg verkeerde vrienden, gebruikte drugs, dronk veel te veel en sprong van de ene relatie in de andere relatie. Vorig jaar leek het erop dat ze eindelijk het geluk had gevonden bij DJ Samantha Ronson.

Toch bleek deze – voor haar eerste lesbische – relatie ook geen heel lang leven beschoren; dit jaar werd ze hard aan de kant gezet door Samantha, die genoeg had van de kuren van Lindsay.

Ook professioneel gaat het Lindsay niet voor de wind. Ze heeft een gastrol gespeeld in de populaire serie Ugly Betty, maar bleek zich op de set niet professioneel te kunnen gedragen. Ook andere filmprojecten waarin ze zou spelen, zijn afgeketst of geannuleerd.

Al deze zaken hebben duidelijk invloed op Lindsay: ze is erg mager en nu lijkt het er ook op alsof ze zichzelf snijdt. Toch lijkt er een lichtpuntje aan de horizon te zijn: Playboy wil haar graag in het blad hebben en heeft het bod van een half miljoen inmiddels verhoogd naar negen ton. Daar kun je toch behoorlijk wat feestjes van vieren!

Afbeelding: Flickr account Chesi - Photo CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020