Excite

Nieuw gezicht in Oh Oh Tirol

De dames en heren van Oh Oh Cherso proberen het kunststukje van afgelopen zomer te herhalen in Oostenrijk. Jokertje, Sniper, Sterretje en de andere Hagenezen zijn naar Tirol afgereisd om de televisie-hit van 2010 een vervolg te geven. Om het programma spannend te houden is er een nieuw gezicht aan de show toegevoegd: Tatjana Liefhebber.

De 23-jarige Tatjana wordt door het AD al getypeerd als een 'zwoele verleidster.' Producent Reinoet Oerlemans heeft de brunette aan zijn programma toegevoegd als geheime troef. Het is de bedoeling dat ze lekker gaat stoken in de relatie van het plakkerige stelletje Sniper en Little Princess. Tatjana zou namelijk wel een oogje op Vincent hebben. Over smaak valt niet te twisten.

Wat betreft het imago van Tatjana kunnen we kort zijn: ze past uitstekend bij de cast van Oh Oh Tirol. Met haar zonnebankbruine kleurtje en een 'lekkere laag make-uppie,' zoals Jokertje zou zeggen, doet ze niet onder voor de andere dames. Tatjana wordt al 'Tijgertje' genoemd vanwege haar voorliefde voor kleren met exotische printjes.

En nu maar hopen dat ze wat leven in de brouwerij brengt. Vanaf 3 maart kun je de brunette, net als de rest van de Oh Oh Cherso-cast natuurlijk, op RTL 5 bewonderen.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018