Excite

Nieuw overspelschandaal voor David Beckham

Er lijkt geen einde te komen aan de geruchtenstroom: David Beckham wordt opnieuw beschuldigd van overspel. Twee maanden geleden publiceerde In Touch Magazine een verhaal over Beckham’s vermeende sexuele excapades met callgirl Irma Nici, waarop de 35-jarige voetballer het blad aanklaagde voor maar liefst 25 miljoen dollar.

In Touch slaat nu terug met nieuwe beschuldigingen. Het blad bleek al veel langer bezig te zijn met artikelen over mogelijke affaires van de voetballer. Deborah Baer, redacteur van In Touch, zegt in rechtbankdocumenten dat Beckham volgens tips ook een verhouding had met een lingerieverkoopster in Los Angeles.

Omdat zowel de verkoopster als Beckham een relatie ontkenden, werd besloten er geen artikel over te plaatsen. ‘Maar we bleven geloven dat meneer Beckham wel een relatie had met deze lingerieverkoopster’, aldus Baer.

Ze heeft ook verklaard dat de nanny van de Beckhams ‘suggestieve smsjes’ had gevonden die op een affaire wezen tussen Beckham en Shery Shabani. Hun kinderen gaan naar dezelfde school.

Shabani scheidde als gevolg van de geruchten eerder dit jaar al van haar man. Zij blijft de geruchten nog steeds ontkennen. ‘David Beckham is een aardige vent, er is geen relatie, niets’, zei ze. ‘De scheiding heeft niets te maken met David, dit is de gestoordheid van mijn echtgenoot.’

In de verklaring staat verder dat het magazine over bewijzen beschikt dat de voetballer regelmatig hotels bezocht met andere vrouwen dan zijn echtgenote Victoria.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021