Excite

Nieuw record voor Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is ongekend populair. Dat was al bekend. Maar de aflevering van zondagavond trok meer kijkers dan ooit. Met ruim 4,4 miljoen kijkers was het veruit de best bekeken televisie van de zondag, ondanks Studio Sport. Tevens was het niet alleen de best bekeken aflevering van dit seizoen, het was ook de best bekeken aflevering van Boer zoekt Vrouw ooit. De finale van vorig jaar leverde namelijk net geen 4,4 miljoen kijkers op.

Afgelopen zondag maakten alle boeren hun keuze bekend. Ze hadden besloten met welke vrouw ze verder wilden gaan. De boeren Hans, Jos en Wim hadden dat eigenlijk al gedaan. Hun keuze was niet echt een verrassing meer. Maar de andere boeren hadden nog niet echt een duidelijke favoriet. Die spanning en de emotionele televisie leverden ook dit seizoen weer veel fans op.

Daarmee kwam een einde aan het vierde seizoen Boer zoekt Vrouw. Het concept blijkt dus nog immer populair. Peter gaat met Hanneke en Wietse zal voortaan Neeltje melken. Ongetwijfeld volgt er weer een vijfde seizoen van de een van de best bekeken series van de afgelopen jaren. Nieuwe boeren, nieuwe boerinnen en waarschijnlijk een paar leuke toevoegingen aan het concept. 4,4 miljoen Nederlanders kunnen alvast niet meer wachten.

Afbeelding: Flickr, law_keven

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019