Excite

Nieuw: Susan Boyle-popje

Susan Boyle blijft inspireren door haar alledaagse uiterlijk dat een ongelooflijk talent verbergt. Intussen zijn er ook al Susan Boyle-popjes te koop. Debbie Ritter gebruikt wasknijpers, ijzerdraad en klei om de youtube-sensatie vorm te geven. Vervolgens wordt het 10 centimeter hoge model met de hand geverfd en aangekleed. Liefhebbers kunnen het popje aankopen voor de schappelijke prijs van 16 euro.

De maakster uit Illinois zegt dat ze de popjes maakt uit bewondering voor Susan Boyle. Ze werd op slag verliefd op haar toen ze haar eerste optreden bij Britain's Got Talent zag.

"Om de popjes te vervaardigen, heb je veel tijd en smalle vingers nodig", zegt Debbie Ritter. "Het is vooral een hobby, maar ik bied nu de popjes ook te koop aan". De video op Youtube die van Susan Boyle zo snel een artiest van wereldformaat maakte, heeft Debbie letterlijk duizend keer gezien. Wat haar het meest aanspreekt, is het feit dat Susan Boyle zo "gewoon" is. "Het is een simpele vrouw, maar ik bedoel dat op de best mogelijke manier". De hebbedingetjes kunnen aangekocht worden via Uneek Doll Designs, voorlopig zijn ze echter uitverkocht.

Afbeelding: Etsy

Lees meer:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021