Excite

Nieuwe bijbaan voor Doutzen Kroes

Voor het geld hoeft ze het allang niet meer te doen, maar dat weerhoudt Doutzen Kroes er niet van om er toch een extra bijbaantje bij te nemen: het schrijven van een maandelijkse column voor het vrouwenblad Marie Claire.

Vanaf oktober zal Doutzen de lezers van dat blad een uniek kijkje in haar leven gunnen om zo te laten zien dat een topmodel veel meer in huis moet hebben dan alleen een mooi gezichtje. De nuchtere Friezin schrijft haar eigen succes dan ook niet alleen toe aan haar looks, maar ook aan haar doorzettingsvermogen, haar sterke persoonlijkheid en haar positieve instelling.

Deze combinatie van eigenschappen heft ervoor gezorgd dat Doutzen tot de top van bestbetaalde modellen ter wereld behoort. Ook werkt ze naast onder andere Heidi Klum, Adriana Lima en Miranda Kerr voor Victoria’s Secret – voor veel modellen het ultieme teken van succes.

Doutzen heeft in ieder geval heel veel zin in haar nieuwe job en kijkt er niet tegenop om over haar eigen leven te schrijven. Hoewel het haar zeker spannend lijkt om haar belevenissen via Marie Claire met anderen te delen, vindt ze het vooral heel erg leuk. Of dat ook voor de lezers van Marie Claire geldt is even afwachten: de columns van Doutzen verschijnen pas vanaf oktober in het tijdschrift. Maar, gezien de staat van dienst die Doutzen in korte tijd heeft opgebouwd, vertrouwen wij erop dat de columns zeker het wachten waard zijn!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020