Excite

Nieuwe film van Monthy Python in de maak

De nog levende vijf van de zes leden van het comedygezelschap Monthy Python werken samen aan een film die Absolutely Anything gaat heten. De nieuwe film wordt geen vervolg op de laatste Monthy Python film Monty Python’s Meaning Of Life die inmiddels alweer dertig jaar oud is.

Pythonesque

Absolutely Anything wordt een film in de Pythonesque traditie, maar dan wel een eigentijdse versie. De mannen noemen de film zelf een sciencefiction comedy. Het verhaal gaat over een groepje buitenaardse wezens die één mens de kracht geven om 'absolutely anything' of wel alles te doen waar hij zin in heeft. Het enige doel van de aliens is om te kijken wat voor rommeltje de mens er van maakt. De Monthy Python leden lenen hun stemmen aan de aliens. Het wordt een combinatie van animatie en echt acteerwerk. Alles is onder de regie van Terry Jones die tevens initiatiefnemer is van de nieuwe film.

Volledige bezetting

Afgezien van de in 1989 overleden Graham Chapman, doen alle leden van de originele samenstelling van het baanbrekende humorcollectief mee met de film. Ook de Amerikaanse komiek Robin Williams zal onderdeel zijn van Absolutely Anything. Monthy Python lid Eric Idle moet naar verluidt nog wel overgehaald worden. De laatste keer dat de leden van de comedygroep in het openbaar samen optraden was in 1998 op het Aspen Comedy Festival. De as van Graham Chapman was toen onderdeel van de act.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019