Excite

Nieuwe gezichten voor Oh Oh Cherso

Eerder kon je op Excite al lezen dat de cast van Oh Oh Cherso door producent Eyeworks werd afgescheept met een aalmoes. En twee weken geleden berichten we dat de fans van Tijgertje zware tijden tegemoet gaan. We gaan de brunette namelijk niet meer terug zien. Voor Tijgertje komen twee nieuwe gezichten in de plaats. De heren en dames mogen dit keer zelf bepalen wie er mee op vakantie gaan.

De blonde Barbie vertelde enthousiast over de nieuwe serie tegen De Telegraaf. "Ik heb er ontzettend veel zin in," zei ze over de nieuwe serie. Deze is naar alle waarschijnlijkheid in september te bekijken. Volgens Barbie is de keuze voor de twee nieuwe vakantiegangers deze keer niet aan Eyeworks, maar aan de oude rotten zelf: "Wij oude bewoners zijn een jury en mogen uit verschillende mensen kiezen wie we mee willen hebben. Het worden in ieder geval een jongen en een meisje.’

Als we mogen afgaan op de gedragingen van de originele Oh Oh-cast, dan kunnen we ons alvast voorbereiden op een tweetal knotsgekke nieuwelingen. Ze moeten tenslotte wel in de groep passen.

Iets minder goed in de groep paste Tijgertje, die er dus niet meer bij is. Hoewel het dikke vriendinnen leken, hebben Barbie en Tijgertje inmiddels geen contact meer. "Ze zit in de bak en ik heb het veel te druk. De anderen zie ik vanavond als we gezellig met z'n allen naar de laatste aflevering van Oh Oh Tirol gaan kijken," aldus Barbie.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017