Excite

Nieuwe K van harte welkom!

Nu Kathleen Aerts de populaire meidengroep K3 heeft verlaten, is er ruimte voor een nieuwe K. Volgens de twee overgebleven K’s hoeft dat geen vervangster te zijn voor Kathleen; ze zoeken naar een echte opvolgster die zich net zo thuis zal voelen in de groep als de andere K’s!

Natuurlijk is het niet makkelijk om zomaar een nieuw bandlid te vinden. Daarom hebben Kristel en Karen ervoor gekozen om hun nieuwe lid te vinden via een televisieprogramma, K2 zoekt K3. Door middel van audities hopen ze uiteindelijk op de beste kandidate uit te komen. De keuze hoeven ze niet alleen te maken; ze worden ondersteund door een professionele jury. In deze jury neemt ook Patty Brard plaats.

Volgens Karen en Kristel is dat een goede aanvulling; Brard reisde immers met haar groep Luv’ ook het hele land door en weet daarom wat het is om in een meidengroep te zitten. Bovendien heeft Patty ook een erg moederlijke kant, die voor Karen en Kristel voelt als een warme deken, zoals ze zelf zeggen.

Zo’n warm deken willen Karen en Kristel ook de derde K bieden, daarom is het voor hen ook zo belangrijk om een derde K te vinden. Dat maakt ‘hun kindje’, zoals ze K3 liefkozend noemen, toch weer net even iets completer!

K2 zoekt K3 wordt in het najaar in Nederland uitgezonden bij SBS6.

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021