Excite

Nieuwe namen bekend gemaakt voor Rock Werchter

Het Belgische festival Rock Werchter heeft weer enkele grote namen voor het programma bekend gemaakt. Het festival krijgt hierdoor steeds meer vorm. Op het programma zullen sowieso The Prodigy, Nick Cave and the Bad Seed, Kate Perry en Jason Mraz komen. Ook komen 2manyDJ's, Tiga, Seasick Steve, Emiliana Torrini en Henry Rollins Spoken Word op Rock Werchter.

The Prodigy sluit de donderdag af op het hoofdpodium. Het nieuwe Prodigy-album is onlangs verschenen en heet Invaders Must Die. De band staat 4 maart ook in de Melkweg Amsterdam. Nick Cave and the Bad Seeds, Kate Perry en 2 Many DJ’s zullen op de zaterdag komen optreden. Henry Rollins Spoken Word zal het festival in de tent openen. Deze Amerikaan gebruik tijdens zijn optreden geen instrumenten, maar doet hij alles met gesproken teksten.

Eerder werden de bands waaronder Oasis, Kings of Leon, Coldplay, Metallica, Amy MacDonald, Placebo, Elbow, Franz Ferdinand en Limp Bizkit al bekend gemaakt voor Rock Werchter. Het festival start op 2 juli en duurt vier dagen. De kaartverkoop is reeds gestart op 14 februari. Je kunt zowel kiezen voor een dagticket als een kaartje voor het hele festival. Je kunt ook kamperen op het festival, hier heb je een kampeerticket voor nodig.

Er zullen nog een groot aantal bands bekend worden gemaakt voor Rock Werchter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020