Excite

Nieuwe namen bekend voor Pinkpop

Pinkpop begint meer vorm te krijgen. Er zijn drie nieuwe namen bekend gemaakt voor het 40-jarige jubileum van dit festival in Landgraaf. De nieuwe namen zijn The Killers, Franz Ferdinand en Novastar. Dit bevestigde de organisatie onlangs.

De bezoekers van de website konden aangeven welke bands ze graag zien op Pinkpop. De meeste stemmen werden gegeven aan The Killers en Franz Ferdinand. Het heeft de organisatie enige moeite gekost beide bands te strikken voor het festival, maar het is uiteindelijk toch gelukt. The Killers hadden als wens om voor de eerder bevestigde Bruce Springsteen te mogen spelen en aan deze wens is gehoor gegeven en The Killers zullen optreden op de eerste festivaldag. Op maandag 1 juni zal Franz Ferdinand spelen.

Ook werd de Belgische band Novastar bevestigd. Deze naam is bevestigd nadat hij was uitgelekt bij het publiek. Helaas moest de band vorig jaar hun deelname annuleren, nu komen ze weer terug.

Er moeten nog 33 namen bekend worden gemaakt voor Pinkpop. De verwachtingen van de namen zijn groot en er gaan al enkele geruchten rond. De overige namen worden 4 maart bekend gemaakt. Op 7 maart begint de voorverkoop. Eerder werden er artiesten zoals Bruce Springsteen, Depeche Mode, The Kooks en Placebo bekend gemaakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020