Excite

Nieuwe show Sheen groter succes

Na de enorme flop in Detroit, was het maar de vraag hoe de rest van de tour van Charlie Sheen uit zou pakken. Na het optreden in Chicago, afgelopen zondag, begint het weer ergens op te lijken. Sheen wist het publiek daar namelijk wel voor zich te winnen.

De 45-jarige acteur begon zijn serie lezingen in Detroit op zaterdagavond, maar werd daar op een gegeven moment weggehoond door het publiek. Veel mensen wilden hun geld terug en de show werd vroegtijdig afgebroken. Om een dergelijke flop niet een tweede keer te beleven, had Sheen de show nogal aangepast.

De nieuwe versie was een stuk minder rommelig, omdat de voorstelling in de vorm van een talkshow werd opgevoerd. Sheen werd hierbij door een onbekende presentator geïnterviewd en beantwoordde vragen over zijn twee vriendinnen, maar ook over zijn huwelijken en carrière.

Sheen liet dit keer ook geen korte film zien en probeerde juist meer aandacht aan het publiek te geven. Dat werd erg op prijs gesteld, want aan het einde van de avond werd Sheen beloond met een staande ovatie.

Sheen zal in april en mei door de Verenigde Staten en Canada toeren met zijn onemanshow. Hierin zal hij het echte verhaal vertellen. Omdat de shows al binnen no time uitverkocht waren, zal het voor Sheen ook zeker een manier zijn om zijn bankrekening wat aan te vullen, nu hij zijn goedbetaalde baan bij Two and a Half Men kwijt is.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020