Excite

Nieuwe Susan Boyle komt uit Australië

Het is een feit. Susan Boyle maakte Britain's Got Talent relevant. Het werd van een populaire talentenjacht ineens een wereldfenomeen. Iets wat Paul Potter nog net niet voor elkaar kreeg, lukte Susan Boyle wel. Boyle werd vervolgens zo populair, dat ze er bijna aan bezweek. En haar impact wordt duidelijk, als de media constant op zoek gaan naar de 'nieuwe' Susan Boyle. Terwijl de oude nog niet eens over tijd is! In ieder geval is er een nieuwe kanshebber gevonden in Australië. Ze heet Kim Pickering-Jones en ze ziet er niet uit. Maar die stem...

Kim Pickering-Jones is lief, vriendelijk en zachtaardig. En kan hoger zingen dan menig vogeltje. Bovendien noemt ze Susan Boyle als haar grote inspiratie. Sterker nog, als Susan Boyle nooit was doorgebroken, had Kim Pickering-Jones de auditie voor de Australische talentenshow nooit aangedurfd. Maar dankzij de Schotse vrijster schreef ze zich in. En wat een succes werd dat! De jury werd weggeblazen door haar hoge uitvoering van het nummer 'Summertime'. En het publiek ook. Ze kreeg voor haar fantastische auditie een staande ovatie.

Ze is 42 jaar oud, werkt als account manager en is duidelijk een paar kilo te zwaar. Toch ontroerde ze Australië en zat de jury op het puntje van de stoel te kijken en luisteren naar haar zangkwaliteit. Kim Pickering-Jones heeft dezelfde potentie om de wereld te veroveren als Susan Boyle. Dannii, die zowel in Australië als in Engeland in de jury zit, verwacht niet dat er dit jaar een succes als Susan Boyle uit Engeland zal komen. Maar ze geeft wel toe dat de Australische variant die potentie wel heeft. We zullen zien, hoeveel we nog gaan horen van Pickering-Jones!

Afbeelding: Flickr, hiddedevries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020