Excite

Nieuwe Uri Geller amper twaalf

De winnaar van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’ is zaterdag bekend gemaakt. De winnares is Yelle, een meisje van nog geen twaalf jaar. Bijna 2,3 miljoen mensen keken naar de finale van het programma, waarin Yelle tot nieuwe Uri Geller werd verkozen.

Yelle kan objecten laten bewegen door haar gedachten te gebruiken. En hoewel Uri Geller dit ook kan, was de 62 jarige man onder de indruk van Yelle. Hij vernoemde haar tot jongste winnares uit alle shows van Uri Geller, die over de hele wereld worden uitgezonden. Waaronder in Israël, Turkije, Duitsland, Hongarije en de Verenigde Staten.

Yelle is amper twaalf en woont in Schellingwoude, bij Amsterdam. Ze nam de prijs ietwat verlegen in ontvangst en noemde het een mooie afsluiter van haar ervaringen. Ze wil zich nu volledig richten op haar school en toekomst. Daarom kiest ze ervoor niet te gaan optreden.

Het meisje liet in het televisieprogramma van Uri Geller twee finalisten achter zich. De ene finalist was de Vlaamse vampier Vincent, hij werd tweede. De derde plaats was voor de 37-jarige Vincent Neel uit Maaseik. Beide finalisten zullen waarschijnlijk wel gaan optreden in Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020