Excite

Nieuwe vorm van speeddaten wordt populair

Speeddaten is uit. Beetje proberen op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van daten, mensen. Hoewel het merendeel zich nog nooit aan speeddaten heeft gewaagd, is er al weer een nieuwe trend ontstaan. En die wordt EyeFlirten genoemd. Het is bijna hetzelfde als speeddaten, maar dan net wat anders.

EyeFlirten is vooral staren

De bedoeling van EyeFlirten is dat je je bek houdt. Je kijkt je date een minuut lang strak in de ogen. Tijdens die EyeFlirt probeer je de ander beter te leren kennen. Hoewel de conclusie dat al je dates enge stalkers zijn die je een minuut lang aanstaren erg voor de hand ligt, is dat niet de bedoeling. Uitkleden met de ogen betekent natuurlijk dat je als een perverseling overkomt. Gewoon elkaar aankijken, blikken wisselen, beetje staren, dat soort zaken.

Na afloop mag er gesproken worden

In Amsterdam - waar anders - is het EyeFlirten al aardig aan het inburgeren. Mensen kijken ongeveer twintig keer een andere date aan. Daarna volgt een afterparty, waarop wel gepraat mag worden. "Ik vond je leuker toen je niets zei" is dan iets wat je niet wilt horen. Mensen met mooie ogen en een zeer vervelende stem worden aangeraden om vooral veel te EyeFlirten.

En nu zouden we heel graag weten of je dat iets zou vinden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020