Excite

Nieuwste Harry Potter film komt naar Nederland

De nieuwste Harry Potter film komt binnenkort uit. Ook Nederland gaat weer massaal naar de bioscoop om de kaskraker te zien, zo valt te verwachten. Rond de film wordt een speciale promotietour georganiseerd, de zogenaamde 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'-tour, die ook Nederland aan doet. Om de Harry Potter film in een goed daglicht te zetten, komen er speciaal acteurs uit de film naar Nederland. James en Oliver Phelps (de tweelingbroers van Ron Wemel in de film) zullen samen met Matthew Lewis (Marcel Lubbermans) de promotietour starten op de Grote Markt in Haarlem, waar 23, 24 en 25 juni van alles te doen is rond de Harry Potter film.

De Grote Markt in Haarlem wordt omgetoverd in een magische omgeving, waar allerlei zaken uit de Harry Potter films te zien zullen zijn voor mensen met een kaartje. Zo zijn er kostuums van Perkamentus en Harry Potter, een echte Vuurflits en nog een zooitje rekwisieten uit de film te zien. Natuurlijk een must-see voor elke liefhebber! Ook kan er een toverspreuk worden ingesproken in een camera, waarmee kaartjes naar de filmset in Engeland gewonnen kunnen worden. Ook altijd leuk, natuurlijk. Het is de eerste keer dat een promotie van een Harry Potter film zo groots wordt aangepakt, dat er zelfs acteurs naar Nederland komen.

In 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' staan Harry Potter weer allemaal avonturen te wachten. Voldemort wordt een dictator, die zowel de macht heeft over de dreuzelwereld als de tovenaarswereld. Kan natuurlijk nooit goed gaan. Samen met Perkamentus probeert Harry Potter een manier te verzinnen om Voldemort te verslaan, maar het kwaad zit deze keer zelfs binnen de muren van Zweinstein. Daarnaast bloeit de liefde op, hoewel niet elke student daarin mee gaat en Zweinstein ontaardt in een soap. Het zal flink veel magische voeten in de aarde hebben voordat alle problemen aan het einde van de film weer zijn opgelost.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020