Excite

Nieuwste Katie Holmes-film blijkt iets minder grote flop

Een filmcriticus die aanwezig was bij het Sundance Film Festival liet zich in niet te misverstane bewoordingen uit over de nieuwe film van Katie Holmes, The Son of No One. Het lijkt er echter op dat hij nogal overdreven heeft en dat de film niet zo’n grote flop was als hij zijn lezers wilde laten geloven.

Volgens de schrijver liepen mensen massaal de bioscoopzaal uit tijdens de film. Bovendien zouden de kijkers grommende geluiden hebben gemaakt op de momenten dat Katie in beeld verscheen. Volgens de journalist van de Daily Mail viel dat ontzettend mee. Hij was ook aanwezig bij de vertoning en meent dat de berichten alleen bedoeld zijn om de professionele reputatie van Holmes te beschadigen. Het commentaar heeft in ieder geval wel een impact gehad op Holmes. Zij weet nu nog niet zeker of ze de wereldwijde première op vrijdag bij zal wonen.

De film is geregisseerd door Dito Montiel. Katie Holmes speelt de vrouw van Channing Tatum, die de rol van een politieagent op zich neemt die tijdens zijn jeugd betrokken zou zijn geweest bij een dubbele moord. Andere rollen in de film worden vervuld door Ray Liotta, Juliette Binoche en Al Pacino.

De reporter van de Daily Mail heeft wel een verklaring voor zijn collega’s woorden: de aftiteling begon al te draaien voor de film was afgelopen en daarom deed de zaalbeheerder de lichten al aan. Toen die echter besefte dat de film nog niet was afgelopen, gingen de lichten weer uit. Het was echter geen enkel moment zo dat iedereen snel probeerde weg te komen.

Afbeelding: Flickr account Chris Barber

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020