Excite

Nieuwste metalsensatie is slechts 8!

Het is niet voor iedereen weggelegd, heavy metal, maar dat leeftijd geen rol speelt, demonstreert Juliet. Het achtjarige Australische meisje heeft samen met haar moeder en een vriend van de familie een Youtube filmpje in elkaar gedraaid. Volgens de Britse muzieksite Metal Hammer ging het er snoeihard aan toe in de 59 seconden dat het filmpje duurt.

Daverend succes

In de heavy metalsong zingt Juliet over de hoeveel ze van haar hond Robert en haar vissen houdt. Het nummer, getiteld 'My First Hardcore Song' is al meer dan twaalf miljoen bekeken op videowebsite Youtube.com en daarmee een daverend succes.

Niet alleen ster op Youtube

Niet alleen op internet is Juliet een ster aan het worden. Ook tv-zenders van over heel de wereld willen een interview met de achtjarige aangaan. Zo was ze ze al te zien op de Duitse televisie en in Good Morning America, een ochtendshow op het Amerikaanse televisienetwerk ABC.

Huiswerk?

De vader en moeder van Juliet trappen wel enigszins op de rem betreft het sterrenleven. "Het is krankzinnig," aldus de ouders van de kersverse rockster. "Ze zit pas in de derde klas en heeft huiswerk te doen."

Oordeel zelf

Wil je zelf een oordeel vellen over deze nieuwste internetsensatie. Bekijk dan nu Juliets video!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019