Excite

Nigel de Jong stiekem getrouwd

Ook in de voetballerij heb je showpaardjes en werkpaarden. Waar een showmannetje als Wesley Sneijder met veel bombarie trouwt met zijn Yolanthe en hier het liefst zo veel mogelijk pers bij heeft, trouwt Manchester City-voetballer Nigel de Jong in het geniep met zijn geliefde.

Dat hij getrouwd is met zijn Winona, dat is eigenlijk het enige dat we weten. Waar het huwelijk is voltrokken is een mysterie, net als wanneer de plechtigheid heeft plaatsgevonden. Heel erg lang kan het niet geleden zijn, aangezien Manchester City op 22 mei nog heeft gespeeld tegen de Bolton Wanderers.

De Jong heeft er altijd al een handje van gehad om zijn privéleven zoveel mogelijk privé te houden. Ook de geboorte van zijn twee kinderen, Isaura-Siënna en Kyan ging grotendeels aan de pers voorbij.

Zo goed hij zich in de gewone wereld buiten de spotlights weet te houden, zo aanwezig is De Jong op het voetbalveld. Zijn energieke en vaak harde manier van spelen heeft hem bijnamen opgeleverd als ‘The Terrier’ en ‘Lawnmower’ (grasmaaier). Het beste voorbeeld van zijn harde spel is misschien wel de WK-finale van vorig jaar, toen de verdediger met een onbesuisde karatetrap de Spanjaard Xabi Alonso het ziekenhuis injoeg met een gebroken rib.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020