Excite

Nigella Lawson gaat scheiden

  • Getty Images

De wereldberoemde televisiekok Nigella Lawson gaat scheiden van haar man Charles Saatchi na de ‘mishandeling’ van een aantal weken terug. Het nieuws komt van de 70-jarige Saatchi, die zaterdagavond een verklaring op zijn website plaatste. Daarin is te lezen dat het stel na tien jaar huwelijk uit elkaar gaat.

Uit elkaar gegroeid

Saatchi schrijft: “Ik vind het heel erg om te zeggen, maar Nigella en ik hebben besloten om te gaan scheiden. Het is voor ons alle twee een lastige situatie, want onze liefde was heel groot.” Volgens de toekomstige ex-man van Nigella Lawson zijn de twee in het laatste jaar erg uit elkaar gegroeid. “Ik voel ook dat ik haar in het afgelopen jaar heb teleurgesteld,” aldus Saatchi.

Kunsthandelaar Charles Saatchi wenst zijn ex-vrouw niets dan het beste. “Ze blijft de meest geweldige vrouw in de wereld. Ik voel me bevoorrecht dat ik zo lang zo'n prachtige vrouw in mijn leven heb gehad.”

Ruzie

De scheiding komt niet als een verrassing. Na de ruzie van de twee op een terras in Londen, vertrok de 53-jarige televisiekok uit hun gezamenlijke woning. Foto’s waarop Saatchi haar bij de keel grijpt gingen de wereld over. Vervolgens werd Nigella een aantal keer zonder trouwring gespot.

Teleurgesteld

Saatchi laat via zijn website nog wel even weten dat hij teleurgesteld is dat zijn vrouw niet publiekelijk de ‘mishandeling’ heeft ontkend. “Ik verafschuw geweld tegen vrouwen en ik heb haar nooit mishandeld,” schrijft hij nu.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020