Excite

Nummer 1-hit dankzij Twitter

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben dankzij Twitter een nummer 1-hit gescoord. Het tweetal bracht vrijdag hun nummer ‘Zou zo graag’ uit, onder de bandnaam JURK!

Het nummer bleek direct een klapper te zijn. Binnen slechts twee dagen wist ‘Zou zo graag’ de eerste plaats in de hitlijst van iTunes te bereiken. Het ging hier om een geholpen succes: Jeroen en Dennis hadden mensen via Twitter opgeroepen om hun nummer te kopen. Mocht het de Twitteraars lukken om de mannen aan een nummer 1-notering te helpen, dan zouden zij beloond worden met een Twitter-concert.

Hoewel dat voorstel in de eerste instantie vooral als grap bedoeld was, kunnen de twee er niet meer onderuit. Hun fans hebben zich immers aan hun deel van de afspraak gehouden; het nummer staat op 1. Jeroen en Dennis hebben daarom toegezegd het concert ook daadwerkelijk te organiseren. Waar en hoe dat zal gebeuren is nog niet duidelijk.

Als je ook ‘Zou zo graag’ hebt gekocht en op de hoogte wilt blijven van de plannen voor het concert, dan kun je de aankoopbon van iTunes mailen naar jurk@tribe09.nl. Je wordt dan opgenomen in het systeem en krijgt automatisch bericht over het optreden.

Afbeelding: Flickr account rebopper

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020