Excite

Oasis of the Prodigy zal Depeche Mode vervangen op Pinkpop

Er is een mogelijkheid aanwezig dat Depeche Mode niet op Pinkpop zal komen. Dit heeft te maken met gezondheidsproblemen waar zanger Dave Gahanal een tijd mee te kampen heeft. Veel Britse concerten zijn hierdoor al afgezegd. De band zal sowieso tot 27 mei niet optreden. Pinkpopbaas Jan Smeets heeft te horen gekregen dat ook de kans aanwezig is dat Depeche Mode niet op Pinkpop zal komen.

Daarom heeft Jan Smeets alvast gekeken naar vervangende bands. Dit liet hij weten in de ochtendshow van Giel Beelen, van 3FM. Jan Smeets is daarom al druk bezig om te kijken wie Depeche Mode eventueel kan vervangen. Hij heeft The Cure al geprobeerd, maar die gaat het niet worden. De grote kanshebber lijkt Oasis te zijn. Maar ook zal Jan Smeets een poging wagen bij de dans-act the Prodigy. Later zal het definitieve besluit volgen.

Pinkpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni. Kaarten zijn uitverkocht. Op het programma staan ondermeer Bruce Springsteen, Placebo, The Kooks, Amy McDonald, Katy Perry en Snow Patrol. Pinkpop is zoals ieder jaar in Landgraaf. Er zal extra openbaar vervoer worden ingezet naar het festivalterrein. Vanaf het treinstation in Landgraaf gaat er een pendelbus naar het terrein van Pinkpop.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020