Excite

Oasis wellicht kapot door ruzie broers

Iedereen en haar grootmoeder weet dat de broertjes Gallagher elkaar het licht in de ogen meestal niet gunnen. Sterker nog, soms gunnen ze elkaar het donker in de ogen niet eens. Sinds de oprichting van de succesvolle Britse band Oasis staan de media regelmatig vol met verhalen over ruzies tussen Liam en Noel Gallagher. Maar in de meeste gevallen komt het vervolgens gewoon weer goed tussen de familieleden. Deze keer lijkt het echter erger dan normaal.

Ooit was ons belooft dat Oasis heel erg ontzettend groot ging worden. Maar dat is vroeger. Nu is het zover dat Liam en Noel Gallagher niet meer met elkaar praten. Al weken niet meer. Tijdens een ruzie op een vliegveld heeft Liam zijn oudere broer Noel in tranen achter gelaten. Een stompzinnige discussie over het wel of niet toestemming geven aan een, in Liam's ogen, slechte support act die mee zou spelen tijdens tour. Sinds dat incident praten de broers Gallagher niet meer met elkaar. Sterker nog, ze reizen niet eens meer met elkaar.

De enige momenten dat Liam en Noel elkaar zien, is als Oasis een optreden heeft. Omdat ze dan namelijk te druk bezig zijn met het maken van muziek. Neemt niet weg dat Liam graag zijn broer op het podium zwart maakt, vooral als Noel net even lekker chagrijnig is. Ook op Twitter vallen de broers elkaar lastig. Het lijkt er op dat het vooral Liam is die zijn broer belachelijk maakt. Op deze manier is de band Oasis in ieder geval geen lang leven te beloven. De kans is dan ook zeer groot dat de ruzie tussen Liam en Noel Gallagher het einde van de band betekent. En ergens is dat toch wel zonde.

Afbeelding: Flickr, freschwill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020