Excite

Oasis zanger komt met kledinglijn

Zanger Liam Gallagher van Oasis komt met een eigen kledinglijn op de markt. De kleding zal verschijnen met de merknaam Pretty Green, wat ook een naam is van een liedje van de Britse band The Jam. Dit werd bekend gemaakt door de Britse krant The Times op vrijdag.

Liam Gallagher richt zich met de kledinglijn voornamelijk op de klassieke mannenmode. Ook wil hij met mode komen die op sterren is gericht. De zanger hoopt dat de jongemannen tegenwoordig weer wat stijlvoller gekleed zullen gaan. Hij vindt de studentikoze versleten spijkerbroeken helemaal niets.

De Oasis zanger is al zijn hele leven geïnteresseerd in mode. Toen hij 14 jaar was leende hij al T-shirts van zijn oudere broer Paul Gallagher. Al op jonge leeftijd wilde Liam Gallagher er perfect uitzien. De kledinglijn is voor de zanger dus een echte droom die is uitgekomen.

Oasis is in het verleden met regelmatig in het nieuws gekomen, voornamelijk omdat de twee broers vaak ruzie hadden. De band scoorde grote hits, zoals bijvoorbeeld ‘Wonderwall’. Onlangs is een nieuw album verschenen. De verkoopcijfers van het album liegen er niet om en bewijzen dat de band het nog steeds in zich heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020