Excite

Obama trots maar niet tevreden

Gisteravond gaf Barack Obama een persconferentie in prime-time om zijn eerste honderd dagen in het Witte Huis te analyseren. Critici noemden het optreden een succes. Obama kwam rustig over, welbespraakt en gaf een evenwichtige analyse van zijn tijd als president. Zelf was Obama trots op wat er al bereikt was, maar nog niet tevreden.

Veel presidenten krijgen met twee of drie grote problemen te maken als ze aantreden, legde Obama uit. Hij moet maar liefst zeven of acht grote problemen tackelen. Terwijl Obama en zijn regering bezig zijn om zo goed mogelijk de oorlog in Irak, de economische crisis, de Mexicaanse griep en nog wat van dat soort obstakels aan te pakken, is het jammer dat de Republikeinen nog steeds partijpolitiek bedrijven. Obama heeft liever dat iedereen even een jaartje de schouders er onder zet.

Verder gaf Obama nog wat tips over wat je kunt doen om de Mexicaanse griep uit je lichaam te houden en ging hij handig om met het onderwerp martelen, een hot item momenteel in de Verenigde Staten. Obama beloofde dat hij zich de komende honderd dagen en alle dagen daarna zich volledig in zou zetten om zoveel mogelijk problemen te tackelen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020