Excite

Oerlemans en Bieber maken dansprogramma

Eyeworks van Reinout Oerlemans gaat samen met zanger Justin Bieber een dansprogramma maken voor televisie. Dat maakte Oerlemans zelf bekend op een televisiebeurs in het Franse Cannes, zo meldt het Algemeen Dagblad. De show gaat ‘Dance or No Dance’ heten.

Concept bedacht door Bieber

Het concept voor het dansprogramma is bedacht door de jonge Justin Bieber zelf. De talentenjacht is “ontsproten aan de geest van Bieber”, vertelt Oerlemans. De 19-jarige Bieber zou zelf naar Eyeworks zijn gestapt om zijn voorstel voor de dansshow te presenteren. Het jonge talent was al langer op zoek naar een producent om zijn zelfbedachte dansprogramma mee te ontwikkelen

Oerlemans enthousiast

Reinout Oerlemans is laaiend enthousiast over de samenwerking. In de uitzending van RTL Boulevard vertelt de programmamaker: “Twee maanden geleden werd ik door een Amerikaanse agency benaderd met de vraag of ik interesse had om te komen praten over het nieuwe televisieprogramma. Ik stapte meteen het vliegtuig in richting Los Angeles.” Oerlemans is ook erg te spreken over Justin Bieber: “Fantastisch dat we een programma gaan maken met momenteel misschien wel de meest populaire entertainer van de wereld.”

Tegenstanders uitkiezen

Het dansprogramma onderscheidt zich van andere show doordat danskoppels, van beginners tot experts, in een specifiek genre strijden tegen andere koppels om een geldbedrag. De twist is dat duo's zelf hun tegenstanders uitkiezen op basis van eerdere optredens. Reinout Oerlemans geeft dinsdag in Cannes de eerste presentaties aan geïnteresseerde landen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020