Excite

Oh Oh Cherso Barbie bevallen van dochter

Realityster Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, is bevallen van haar eerste kindje. De baby van Barbie en haar man Michael heet Angelina Melissa Cora. Het meisje is al meteen een ster: de zwangerschap van Barbie werd namelijk gevolgd door een televisiecrew voor het RTL-programma Barbie’s Baby.

Moeizame bevalling

De bevalling van Barbie was geen gemakkelijke opgave. De kleine Angelina kwam via een natuurlijke bevalling die maar liefst zeventien uur duurde. Dat vertelde manager Jake Hampel aan Omroep West. Volgends hem maken moeder en dochter het goed. De twee blijven voorlopig nog even in het ziekenhuis en daarna gaan ze naar een kraamhotel.

Warm welkom voor Angelina

De geboorte van Angelina kwam precies op tijd. Barbie begon namelijk al aardig genoeg te krijgen van de zwangerschap. Vooral de hitte van het afgelopen weekend was geen pretje voor de jonge moeder. Alles voor Angelina staat al tijden klaar in het huis van Barbie en Michael. Michael is zelf ook opgelucht. Hij liet eerder weten het wel gehad te hebben met de wisselende hormonen van zijn vrouw.

Barbie’s Baby

Barbie is het nieuwe gezicht van RTL nadat ze op 1 april in het huwelijksbootje stapte met Michael. Daarvoor werd ze gevolg voor de serie Barbie’s Bruiloft. Vanaf volgende week is de nieuwe serie Barbie’s Baby te zien op RTL. Tijdens de bevalling is Barbie overigens alleen van de bovenkant gefilmd. Hoe het er in de verloskamer precies aan toe ging zal in een latere aflevering blijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017