Excite

Oh Oh Tijgertje gaat weer in de fout

Tatjana Liefhebber, beter bekend als Tijgertje uit het populaire tv-programma Oh Oh Tirol, is wederom met de politie in aanraking gekomen. Liefhebber is met haar moeder voor de derde keer in korte tijd opgepakt voor winkeldiefstal. Dit keer werd het stel ingerekend voor het stelen van kleding bij de V&D in Leidschendam.

"Ze hebben kleding meegenomen en zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau", vertelde een woordvoerder van de politie Haaglanden desgevraagd aan RTL Boulevard. Omdat Tijgertje en haar moeder de laatste maanden twee keer eerder voor winkeldiefstal werden gepakt, zal het stel komende maandag al worden voorgeleid.

Tijgertje en haar moeder moeten op 8 september ook voorkomen voor diefstal in de Albert Heijn in Delft. Kort daarvoor werd het tweetal in Naaldwijk gesnapt met gestolen merkkleding. De politie denkt dat de moeder van Tijgertje het brein is achter de criminele activiteiten. In haar auto werd namelijk een apparaat gevonden waarmee de beveiligingslabels uit kleding worden gehaald.

Liefhebber groeit de laatste maanden uit tot een goede bekende van de politie. De markante deelneemster aan Oh Oh Tirol werd niet alleen drie keer opgepakt voor winkeldiefstal, maar zat ook meerdere malen achter het stuur zonder rijbewijs. Ook in Oh Oh Tirol liet Tijgertje geen beste indruk achter en vertrok zij na een knallende ruzie met enkele andere deelnemers vroegtijdig naar huis.

p>

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017