Excite

Oh oh Tirol Tijgertje opgepakt

Tijgertje van het programma Oh Oh Tirol is op heterdaad betrapt toen ze in een winkel op de Molenstraat in Amsterdam probeerde kledingstukken te kopen. Tatjana, zoals Tijgertje in het echt heet, was hier samen met haar moeder. Toen ze betrapt werden zijn ze snel de winkel uitgevlucht.

Ondanks dat Tijgertje toch weg heeft kunnen vluchten, heeft dit haar niet gered. De verkoopmedewerkster had Tijgertje namelijk direct herkend van de televisie. Dit maakte het voor de politie een stuk gemakkelijker om de dief te vinden. Het duurde dan ook niet lang tot Tijgertje en haar moeder werden opgepakt. Ze zijn in de boeien geslagen en moesten meekomen naar het bureau. Tijgertje is al vaker opgepakt wegens winkeldiefstal. Ook is ze ook al in aanraking gekomen met de politie, omdat ze meermaals zonder rijbewijs heeft gereden. Tijgertje zal nog moeten voorkomen bij de rechter en is nu een proces-verbaal rijker.

Tijgertje is in één klap beroemd geworden dankzij het programma Oh Oh Tirol. Dit is het vervolg op het succesvolle Oh Oh Cherso waarin acht jongeren naar Griekenland gingen voor een echte feestvakantie. In Oh Oh Tirol zoekt de club de sneeuw op. Bij wijze van verrassing werd Tijgertje toegevoegd aan het stel. Tatjana is nergens bang voor en dol op drinken en feesten. Voor velen dus een prima aanwinst voor het populaire Oh Oh Cherso. Of Tijgertje nog steeds zo blij is met haar komst in Oh Oh Tirol is nog maar de vraag. Had ze niet in het programma gezeten, dan had de winkelmedewerkster haar waarschijnlijk ook nooit herkend.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018