Excite

O.J. Simpson bekent moord aan Oprah

O.J. Simpson heeft alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson heeft vermoord. De voormalig American Football-speler zou deze bekentenis indirect hebben gedaan aan tv-presentatrice Oprah Winfrey, zo meldt The National Enquirer.

Simpson zou aan één van de producers van Oprah hebben laten weten dat hij zijn ex-vrouw met een mes neerstak. Dit zou hij uit zelfverdediging hebben gedaan. Simpson zou eveneens bereid zijn om het verhaal nogmaals te doen voor de camera. Dit interview zal in de gevangenis moeten plaatsvinden, want hij zit momenteel een celstraf van negen jaar uit voor een overval en ontvoering in Las Vegas in 2009.

Oprah zou momenteel werken aan een interview met Simpson, waarin hij de zaak uit de doeken doet. "Zeg Oprah dat ik het gedaan heb. Ik heb Nicole vermoord, maar het was uit zelfverdediging, zij trok een mes", zo zou Simpson tegen de producer van het programma hebben gezegd.

Simpson, een voormalig Amerikaanse sportheld, was in 1994 wereldnieuws toen hij werd verdacht van de dubbele moord op zijn ex-vrouw Nicole en haar toenmalige vriend Ronald Goldman. Ondanks de zware bewijslast tegen hem wisten zijn advocaten hem toch vrij te pleiten. Later werd Simpson, die door het ontzette Amerikaanse volk als dader werd gezien, in een civiele rechtszaak alsnog veroordeeld en moest hij een schadevergoeding betalen.

Simpson zal geen straf meer krijgen voor zijn bekentenis, omdat je in Amerika niet kan worden veroordeeld voor een zaak waarin je eerder bent vrijgesproken.

Actrice onlangs laatste show. Zei terug te willen komen voor een show met OJ Simpson. Die droom lijkt uti te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021