Excite

Oksana trekt aanklacht tegen Mel Gibson in

Het zit eindelijk weer eens mee voor Mel Gibson. Zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva heeft namelijk de aanklacht wegens huiselijk geweld tegen de acteur laten vallen, in de hoop op die manier de onderhandelingen rond de voogdij van hun dochtertje in goede banen te leiden.

Dat meldde de roddelwebsite TMZ vandaag. Het gevecht over de voogdij over de eenjarige Lucia woedt al maanden. Woensdag meldde de advocaat van de Russische schone dat wat zijn cliënt betreft de vervolging van Gibson wordt opgeschort.

Ook zou het contactverbod dat Grigorieva heeft laten instellen komen te vervallen. Blijkbaar is de Russische muzikante niet langer bang dat Gibson haar lastig gaat vallen. Bronnen melden dat Grigorieva het belang ziet van direct contact.

Toch is Gibson al veroordeeld voor de mishandeling. In maart kreeg hij een voorwaardelijke celstraf van een jaar. Ook werd hem een verplichte cursus woedebeheersing opgelegd. De Australische acteur sloeg en bedreigde zijn toenmalige vriendin Oksana vorig jaar meermaals. Gibson diende ook een tegenaanklacht in. De Russin zou hem namelijk hebben afgeperst.

Van de bedreigingen die Gibson naar het hoofd van Grigorieva slingerde waren namelijk bandopnamen. De 31-jarige Grigorieva zou hebben beloofd deze geheim te houden in ruil voor vijftien miljoen dollar. De poging tot afpersing werd eerder dit jaar echter niet bewezen geacht.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Made in Hollywood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021