Excite

Olcay Gulsen onder vuur

Weekblad Privé doet deze week uit de doeken dat de succesvolle ontwerpster Olcay Gulsen haar levensverhaal grotendeels verzonnen heeft. Zo zou ze zichzelf een niet-bestaande award toedichten en een studie in Rotterdam die ze nooit heeft gedaan. Olcay reageerde woensdag in RTL Boulevard dat ze moe wordt van deze “verhalen”.

Sprookjeswereld

De Privé soms een lijst van feiten op waarover Olcay gelogen zou hebben. Onder het kopje “de sprookjeswereld van Olcay” wordt beweerd dat Olcays zou liegen over haar geboorteplaats, zich de Quote-award toeschrijft die niet bestaat en een stichting heeft die niet bestaat. Ook het aantal verkooppunten van haar merk Supertrash zou niet te controleren zijn, waardoor van een “miljoenenwinst” geen sprake zou zijn. Winstcijfers wil Gulsen niet vrijgeven.

Succes komt door hard werken

Gulsen laat weten dat ze zich persoonlijk aangevallen voelt door de beweringen van het weekblad. “Ik heb altijd met veel trots gewerkt voor Nederland en hier zit je niet op te wachten. Ik snap niet waarom, daarom kwetst het nog meer.” Volgens Gulsen wordt er gedaan alsof ze haar succes niet verdiend: “Ik denk dat ik heb bewezen dat mijn succes komt door hard werken en niet door liegen. Ik vind dit heel erg.”

Edgar Davids

Olcays ex-vriend Edgar Davids was één van de eersten die zich over Olcay ontfermde. “Edgar belde me vanochtend, ook hij vond het onbegrijpelijk. Hij zei: 'dit is wat ze doen, dit is de keerzijde van de medaille'.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020