Excite

Olivia Newton-John vond eigen clip te sexy

Olivia Newton-John scoorde in 1981 een hit met haar nummer Physical, maar had eigenlijk gehoopt dat de clip niet uitgezonden zou worden. De zangeres vond die namelijk veel te sexy en was bang dat de clip haar reputatie als lief meisje zou verzieken.In de clip is te zien hoe Olivia haar fitnessoefeningen uitvoert in een sexy pakje, temidden van een aantal mannen met behoorlijk wat overgewicht. Haar vrees bleek echter ongegrond, want het nummer werd een regelrechte hit in de sportzaal en leverde haar zelfs een Grammy op.

In de eerste instantie was al speciaal voor een sportstudio gekozen, omdat het nummer mensen anders nog op andere gedachten kon brengen. Ook wilde Olivia per se haar kleding niet uit doen in de douche, om het vooral niet te sexy te maken. Ze bereikte hiermee echter het omgekeerde effect, want de omstanders vonden haar douchescène met kleding juist weer ontzettend sexy.

Inmiddels is Olivia wel gewend aan het nummer en is ze er zelfs wel trots op. Daarom heeft ze nu een nieuwe versie opgenomen die gebruikt zal worden in de nieuwe Amerikaanse hitserie Glee, samen met Jane Lynch. In de laatste aflevering van het eerste seizoen van Glee zal Olivia daarnaast nog een keer verschijnen als celebrity jurylid.

Afbeelding: Flickr account ralphhogaboom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021