Excite

Olivia Wilde aan de dood ontsnapt

Het lijkt een leuk baantje, acteur of actrice. Een beetje voor de camera verschijnen, een tekstje opzeggen en daarvoor tonnen zo niet miljoenen opstrijken. Maar dat er ook risico’s zitten aan acteren, daar kwam actrice Olivia Wilde achter. De mooie Amerikaanse kwam bij het filmen van de nieuwe film Cowboys & Aliens namelijk bijna om het leven.

Wilde viel tijdens een achtervolgingsscène van haar paard. "Toen mijn paard over een greppel sprong, steigerde het en viel ik op de grond. Die val viel nog wel mee, maar achter me reden nog dertig mensen op een paard. Gelukkig heeft een van de acteurs zijn paard voor me neergezet, zodat ik niet werd vertrapt. Ik had dood kunnen zijn."

Uiteraard was Harrison Ford galant toen hij haar van de grond hielp. "Hij vroeg eigenlijk alleen of ik een traumahelikopter nodig had. Volgens mij wilde hij gewoon een stukje met zijn helikopter vliegen," lacht de 27-jarige actrice.

Cowboys & Aliens, waarin naast Ford en Wilde ook een rol is weggelegd voor Daniel Craig, zal vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De film zal een vreemde mix zijn van een western en een science fiction-film. In Amerika waren de kritieken niet bepaald lovend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021